Agáta Prachařová se chystá na nový život! Bez Jakuba?

Agáta Prachařová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 10:06

Co nevidět se Agáta Prachařová vrátí z Izraele domů, kde jí opět čeká spousta nepříjemností. V první řadě jde o manželskou krizi s Jakubem Prachařem. Naznačila Agáta v nejnovějším příspěvku rozvod?

Agáta Prachařová si užívá pravděpodobně poslední dny v Izraeli, kam se odjela odreagovat za maminkou Veronikou Žilkovou. Čas tam tráví s dětmi Miou a Kryšpínem, avšak snaží se věnovat i volnočasovým aktivitám, kupříkladu surfingu.

„Dneska nejsou vlny, takže žádný surf,“ posteskla si dnes ráno Agáta na Instagramu. Jak vzápětí prozradila, nejspíš se rozhodla trávit čas s dětmi. „Jdeme postavit tak 10000 hradů na pláž,“ napsala.

Modelka a dvojnásobná maminka se už dříve svěřila, že si Izrael opravdu zamilovala. Jaké jsou důvody? „Jestli je tady něco fakt top, tak západy slunce,“ vysvětlila Prachařová, která svůj dnešní příspěvek uzavřela hashtagem „new life“.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jestli je tady neco fakt top,tak zapady slunce... dneska nejsou vlny, tqkze zadny surf ?jdeme postavit tak 10000 hradu na plaz #beachgirl #israel #newlife #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Čen 9, 2019 v 10:42 PDT

I průměrný angličtinář ví, že tohle slovní spojení v překladu znamená „nový život“. Připravuje se snad Agáta na život bez manžela Jakuba Prachaře, se kterým si před jejím odjezdem do Izraele prošla velkou krizí?

Nemohli bychom se tomu divit, zvlášť když Jakub se naposledy objevil po boku slovenské herečky Diany Mórové, se kterou měl být Agátě podle zpráv, které před časem obdržela, nevěrný. Třeba se tedy nakonec rozhodla, že se ani nebude pokoušet manželství zachránit.

Témata: Agáta Hanychová