Krásná Tereza Voříšková oznámila těhotenství! Netradičním způsobem!

Tereza Voříšková při premiéře filmu Laputa 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. června 2019 19:24 | Aktualizováno: 7. června 2019 22:29

Půvabná herečka Tereza Voříšková je těhotná. Fanouškům to prozradila velmi zajímavým způsobem!

Herečka se s fanoušky podělila o radostnou novinu na sociálních sítích. Namísto klasického oznámení nebo fotky s bříškem ale zvolila netradiční metodu.

Na sociálních sítích se s fanoušky podělila o radostnou novinu. Pod fotku s přítelem, tanečníkem Matyášem Rambou, napsala láskyplný text, z něhož fanoušci pochopili, o co se jedná.

"O čem sní pán, kterej sedí v suchý poušti u pneumatiky, hlavu skloněnou a na ní ruce? Viděla jsem ho dnes z autobusu. Za ním Andy.  O čem sní lidi ze slamů? O čem sní ti, co tady v poušti sází stromy? O čem sní můj evropskej kluk zachumlanej v mikinách vedle mě? O čem sní peruánská paní na podpadkách? O čem sní řidič, kterej jel tak rychle, že jsme ten autobus stihli? O čem sní bohatí žijící v uměle vybudovaným zeleným městečku uprostřed suchý Limy? Jak dlouho ho budou moct zavlažovat? O čem sní lidi v horách?" píše herečka a  otázkách pokračuje.

"O čem sní chlapeček prodávající na náměstí sušenky? Dal jsi mu 2 soles a sušenku sis nevzal. Nikdy nezapomenu jak se usmál. O čem sní zpocenej stopař na rozpálený silnici uprostřed pouště. Kam jede? O čem sním já? O čem sní člověk? O čem sní kontinent? Sní majitelé řetězců? Chtěli unifikovat svět? Ví, že za dvanáct let končíme? Kam až tahle chamtivost povede?" ptá se dále.

"Každej z nás má miliardy snů. Každej je jinej, ale všechny jsou stejný. Chtěli jsme kouřící planetu? Můžeme jí ještě zachránit? Já sním o tom, aby ses narodil, abys byl zdravý, abys měl co dýchat a co pít. Abys byl obklopenej přírodou. Sním o světě. O tobě a o světě. Ano. Budeme rodina. Láska je!" uzavřela Voříšková.

Témata: Tereza Voříšková