Ewa Farna žádala o klid, ale… Které celebrity jí poslaly gratulace i rady?

Ewa Farna se svým synem! 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. června 2019 15:19

Ze zpěvačky Ewy Farne je maminka malého synka Artuše, což samozřejmě neuniklo spoustě matek z řad celebrit. Kromě gratulací se od nich Ewa dočkala i zajímavých rad. Bude se jimi řídit?

Zpěvačka Ewa Farna přivedla před několika dny na svět syna s královským jménem Artuš. Šťastnou novinku oznámila včera a při té příležitosti poprosila lidi, aby respektovali její soukromí a klid. Záplavě gratulací se ovšem nevyhnula, a to jak od fanoušků, tak od dalších známých osobností.

„Veliká gratulace! Nádherná fotka. Maminko,“ napsala Ewě na Instagramu Marta Jandová. S jediným slovem „gratuluju“ si vystačili kolegové z hudební branže Celeste Buckingham a Jan Bendig, ale i herečka Anička Slováčková.

Úsporná naopak nebyla Marie Doležalová. „Moc gratuluju! V šestinedělí mi strašně pomohla kniha 'Mateřství a setkání ženy s jejím stínem', bez ní bych to ultracitlivý období ladění na novou dušičku snad nepřežila. Připomněla mi to tvá žádost o klid a soukromí. Přeju tolik klidu, kolik jen bude potřeba,“ vzkázala herečka.

Pogratulovala i Monika Absolonová, která Farne přála už poté, co těhotenství oznámila. „Moc držím pěsti a gratuluju. Dojímá mě pozorovat v životě štěstí, radost a lásku. Ať je máte napořád,“ napsala před několika měsíci. Tentokrát jí stačilo stručné „gratuluju“.

Farna podle dostupných informací porodila v nemocnici v Příbrami jen pár hodin po posledním koncertu jarní šňůry. Teď sice bezpochyby myslí jen na miminko, ale už brzy se chystá zpátky na pódia. Ještě v létě chce totiž vystoupit.

Témata: Ewa Farna