Uvězněný Tomáš Řepka se ozval: Čeká ho velké stěhování!

Tomáš Řepka 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. června 2019 14:33 | Aktualizováno: 7. června 2019 22:31

Druhý týden trestu si právě odpykává fotbalista Tomáš Řepka, který byl odsouzen k dvěma a půl letům vězení. Teď se prostřednictvím přítelkyně Kateřiny Kristelové poprvé ozval. Z ruzyňské věznice to však nejspíš bylo naposledy.

Dlouho to vypadalo, že Kateřina Kristelová na Tomáše Řepku zapomněla prakticky hned, co zmizel za zdmi ruzyňské věznice. Oproti partnerovi si totiž užívala svobody v zahraničí a na sociálních sítích to dávala patřičně najevo. Až ve čtvrtek na ní tíživá situace úplně dolehla.

Pochlubila se totiž starším snímkem s Řepkou, na kterém je vidět fotbalistova potetovaná ruka, jak ji hladí po tváři. „To nejlepší, co mám, je moje rodina,“ napsala stručně blonďatá moderátorka.

O chvíli později přidala další příspěvek, ve kterém reagovala i za Řepku. „Tímto chci poděkovat Vám všem, co mi píšete a vyjadřujete denně podporu i pro Toma. Mám vás všechny pozdravovat,“ dodala Kristelová.

Podporu teď bude Řepka jistě potřebovat, jelikož ho čeká velké stěhování. Podle informací Expresu se má už v úterý 11. června přesunout po věznice ve Vinařicích u Kladna, která je od Prahy vzdálená zhruba 30 kilometrů.

Tato káznice nechvalně proslula v roce 2000, kdy zde vypukla velká vězeňská vzpoura. Protest proti novele vězeňského zákona tehdy probíhal i formou hladovky, na místě dokonce zasahovali těžkooděnci. Protesty se vzápětí rozšířily i do dalších tuzemských věznic. Uvidíme, kolik povyku tam strhne příjezd Řepky.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová