Pavel Novotný útočí: Vypadni z ČT, krávo! Nora Fridrichová pod palbou!

Pavel Novotný si starostování užívá! 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. června 2019 12:11

Moderátorka České televize Nora Fridrichová svými příspěvky na Twitteru pořádně naštvala bývalého novináře a současného starostu Pavla Novotného. Ten se neudržel a ostře se do ní obul!

Novotný má na moderátorku pořádnou pifku. Opřel se o ní na Facebooku, kde uvedl, že schvaluje útoky na ni, protože si nedávno vzala "do huby" dokonce i jeho.

Mělo jít o kauzu s Ondřejem Vetchým, kde on sám figuroval jako svědek. Moderátorka ho přesto podle jeho slov veřejně napadla, ačkoliv prý byla naprosto neinformovaná.

"Výjimečně musím souhlasit s Václavem Klausem mladším. Je to kráva, nemám ji rád. Dopis Radě ale psát nebudu," řekl Expresu Novotný, který se jinak se svým bývalým kolegou z ODS moc neshodnul.

"Určitě se takhle nemá chovat. Měli by ji okamžitě vyhodit. Jsem jednoznačně pro její co nejpřísnější potrestání. Ať jde na komerční televizi," dodal naštvaný starosta.

Tvrdí, že ačkoliv se mu dříve líbila, dnes ji už rád nemá. Sama moderátorka navíc pobouřila mnoho lidí svým příspěvkem, v němž napsala, že by situaci v zemi pomohlo, kdyby voliči starší 40 let odcestovali z Česka.

Témata: Pavel Novotný Nora Fridrichová