DYCKY MOST?! Vlaďka Erbová se po rozchodu s Gulašim bude "pakovat"

Vlaďka Erbová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. června 2019 8:43 | Aktualizováno: 7. června 2019 22:31

Modelka Vlaďka Erbová se sbírá z rozchodu s hokejistou Michalem Gulašim, s nímž žila několik let v Brně, kde hraje. Bývala manželka odsouzeného fotbalisty Tomáše Řepky chce odtamtud co nejrychleji zmizet.

Vlaďka Erbová má za sebou opravdu těžké období, během kterého jí ze života zmizeli hned dva důležití lidé. Jejího exmanžela Tomáše Řepku uvěznili v ruzyňské věznici a její přítel, hokejista brněnské Komety Michal Gulaši, jí podle dostupných informací dal kopačky.

Mělo se tak stát poté, co se několik dní neukázal doma, údajně byl na několikadenním tahu po barech. Gulaši je prý o definitivnosti rozchodu tak přesvědčený, že si chce nechat přetetovat písmena „ily“ (I Love You; miluji tě – pozn. red.), která si s Erbovou pořídili.

Erbová se k celé věci nechtěla vyjadřovat s tím, že se o svém soukromí už nehodlá bavit. Údajně už se však chystá na velké stěhování. „Dokud budou děti chodit do školy, budou v Brně, pak se přestěhují do Mostu,“ prozradil zdroj Expresu.

„Nejenže ví, že by život v Praze sama neutáhla, navíc tam má rodinu a zázemí. A to bude potřebovat. Jelikož si jako nehtařka za poslední roky v Brně vybudovala velkou síť klientek, hodlá tam za prací dojíždět,“ vysvětlil člověk dobře obeznámený se situací.

„Ví, že to bude náročné, ale jelikož jí jak Tomáš Řepka, tak i Zdeněk Bahenský dluží statisíce na alimentech a nepočítá s tím, že by najednou začali platit, bude se muset ohánět, aby své děti a sebe uživila,“ dodává zdroj zmíněného serveru.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši