Budou Erbová a Gulaši spolu? Tentokrát je to definitivní!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. června 2019 14:23

Vlaďka Erbová se konečně dočkala. Její partner Michal Gulaši se vrátil z několikadenního tahu po barech a řekl, zdali chce s modelkou být i nadále. Podle brněnských zdrojů z okolí páru se už jeho rozhodnutí nedá zvrátit.

Vlaďka Erbová přišla před nedávnem hned o dva osudové muže svého života. Zatímco uvěznění exmanžela Tomáše Řepky jí moc neznepokojilo, její partner Michal Gulaši jí svým odchodem ze společné domácnosti nepotěšil. O uplynulém víkendu se měla s hokejistou sejít a oba si měli vše v klidu vyříkat. K jakému konci dospěli?

„Tentokrát mu došla trpělivost a rozhodl se, že už se omlouvat nebude, protože si chce žít po svém,“ tvrdí dobře informovaný zdroj Expresu. Gulaši je prý o definitivnosti rozchodu tak přesvědčený, že si chce nechat přetetovat písmena „ily“ (I Love You; miluji tě – pozn. red.).

Jaké jsou důvody rozchodu? „Michalovi je teprve 32 let a je dost nevybouřený. Chce si život užívat, a ne žít umělý rodinný život. Navíc ho všechny kauzy kolem Erbové dost unavují. V kabině si z něj kluci utahují, Vlaďka doma neustále něco řeší, a když někam vyrazí s kamarády, aby se uvolnil, je oheň na střeše,“ vysvětlil zdroj.

Zatímco Erbovou nejspíš postrádat nebude, což tak nějak vyplývá z výše zmíněných slov, ztráty kontaktu s jejími dětmi možná zalituje. Obzvlášť s jejím synem Markusem měl údajně velmi pěkný vztah, malý chlapec jej považoval za svůj hokejový vzor.

Jak už bývá poslední dobou ve zvyku, Erbová se k celé záležitosti moc vyjadřovat nechtěla. „Svou rodinu miluju a je pro mě svatá. Už do ní nikoho nenechám nahlédnout. O svém soukromí se už bavit nebudu. Chci mít klid,“ řekla modelka rezolutně Expresu.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši