Jiří Pomeje (†54) nemá hrob: Rodině je to fuk, kamarád běsní!

Jiří Pomeje 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. června 2019 12:16

Zesnulý herec Jiří Pomeje (†54) stále nebyl uložen na místo svého posledního odpočinku. Velkou roli hrají finanční důvody, ale i vztahy mezi jeho příbuzenstvem. Producent Pavel Pásek je z toho však vzteky bez sebe.

Jak už jsme vás informovali, ani tři měsíce po smrti nemá herec a dabér Jiří Pomeje věčný klid. Urnu s jeho ostatky si totiž příbuzní stále nevyzvedli z českobudějovického krematoria, protože nedisponují hrobem, do kterého by Pomejeho mohli uložit. Údajně na něj chybí peníze, což nejvíc trápí jeho otce.

„Žere ho, že jeho syn nemá dosud hrob,“ sdělil Blesku hercův kamarád, producent Pavel Pásek. Ten už se dříve nechal slyšet, že je to „průser“, hodlá však respektovat, že jde o rodinnou věc. Jenže rodina moc nejeví zájem.

„Jirkově mámě a sestře je to úplně ukradený! Těm je jedno, že urna s popelem leží stále v krematoriu. To je šílený!“ prozradil Pásek šokující věc. Ostatně i vdova Andrea Pomeje dávala ruce pryč. „Hrob má na starost Jirkův tatínek, takže jsme od toho všichni odstřižení, nebo spíš se do toho nezapojujeme,“ řekla Blesku.

Jiří Pomeje starší si strasti kolem synova pohřbu nechává pro sebe. „Jsou věci, které patří pouze do rodiny, a nebudu je tak komentovat,“ konstatoval pro Blesk. Údajně se však nabídl Pásek, který chce místo posledního odpočinku zaplatit. Jirkův otec mu chce hrob po tisícovkách splácet.

Ač to na první pohled vypadá na to, že rodinné vztahy nejsou ideální, minimálně na vdovu po synovi si Jiří starší nemůže stěžovat. „Mohu jen říct, že co se týká vnučky Aničky, tak Andrea je skvělá a vychází nám vstříc ve všem. A za to jsme jí moc vděční,“ dodal otec zesnulého herce.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje