Ewa Farna s manželem jsou jedna rodina: Tady je ohromující důkaz!

Ewa Farna se svým mužem 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. června 2019 9:26

Zpěvačka Ewa Farna s manželem Martinem Chobotem už se nemohou dočkat miminka, ale jako jedna rodina působí už teď. Jeden ohromující důkaz měl poskytnout sám Chobot, který učinil málo vídané gesto.

Těhotná Ewa Farna už se moc těší na chvíli, kdy její rodinu doplní malý syn, kterého má co nevidět přivést na svět. S manželem Martinem Chobotem jsou však opravdovou rodinou už teď, kromě papíru, který stvrzuje jejich svazek, existují i další důkazy.

Podle týdeníku Sedmička Chobot před pár týdny na svou ženu přepsal polovinu svého bytu v ulici Generála Píky v pražských Dejvicích. Ten měl zakoupit z vlastních zdrojů v roce 2011 za 7 a čtvrt milionu korun. Teď údajně zaplatil i všechny poplatky spojené s převodem.

Zpěvačce údajně nevadí ani fakt, že na bytu vázne nedoplacená hypotéka. Chobot totiž dejvický byt zastavil, když si bral úvěr na pohádkovou vilu ve Všenorech nedaleko Prahy, kterou manželé za 20 milionů zakoupili v prosinci 2017.

Zdaleka navíc nejde o jediné nemovitosti, které Chobot vlastní. Dle týdeníku zakoupil za více než 2,5 milionu korun i byt v ulici Oldřichova a od roku 2015 disponuje i bytem v pražské ulici Na Celné, za který zaplatil 500 tisíc z vlastních zdrojů a dalších 1 500 000 korun si půjčil.

Syn Ewy a Martina se tedy narodí do dobrých poměrů a nouze se opravdu bát nemusí. Podle dostupných, leč nepotvrzených informací má Farna termín zhruba v polovině června, tak uvidíme, kdy přesně to bude. Dvojčátka to ale opravdu nebudou.

Témata: Ewa Farna Martin Chobot