Porod Ewy Farné už brzy! Čeká dvojčátka? TOHLE ŘÍKÁ VŠE

Ewa Farna, foto: Tomáš Moudrý 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. června 2019 20:34 | Aktualizováno: 6. června 2019 5:09

Z Ewy Farne bude už brzy maminka, ovšem jinak toho veřejnost moc neví, jelikož populární zpěvačka využívá svého práva chránit si soukromí. Podle fotek z nedávného koncertu se zdá, že by miminko mohlo být na světě už velmi brzy! Je možné, že Ewa čeká dvojčátka?

Oblíbená zpěvačka na Instagramu zveřejnila fotky ze svého turné. Ewě se u lesklých šatech rýsuje pořádné těhotenské bříško! „První část turné Málo se známe dopadla fantasticky a já tyhle fotky od Tomáše Moudrého miluju..“ svěřila se nastávající maminka.

Podle fotek to vypadá, jako by měla rodit každým dnem! A vzhledem k jeho velikosti se dokonce spekuluje, zda nebude bát dvojčátka! To si ostatně myslí i někteří fanoušci! „Tedaa to je bříško veliké. Evi, tipuji dvojčátka,“ napsala na instagram jedna z příznivkyň.

Jenže Ewa podobné spekulace ihned utnula! „Z fotek se vždy nejlíp soudí. Na to jsem byla zvyklá i před těhotenstvím. Vždyť jsem to hned na začátku řekla: Čekám kluka. A přesto hodně lidí dle fotek jsou pořád schopní mě přesvědčovat, že to budou dvojčátka. Na by to břicho vypadalo fakt jinak,“ vzkázala všem zpěvačka.

Ať už je to jakkoliv, Ewa se plánuje brzy vrátit do práce! Už na podzim by se měla vrátit a opět koncertovat. „Kdo s námi nebyl v rámci tohoto divadelního turné, v předprodeji jsou ještě lístky na podzimní termíny!“ láká fanoušky!

Témata: Ewa Farna