Kristelová si užívá, ale co Řepka? Vězeň prozradil, jak se má!

Tomáš Řepka 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. června 2019 14:15 | Aktualizováno: 5. června 2019 21:46

Kateřina Kristelová si zatím na samotu rozhodně nestěžuje, na sociální síti se totiž pochlubila fotkami ze zahraničí. To její milý Tomáš Řepka si může o podobné svobodě nechat zdát. Jak se asi má za mřížemi?

Nejsou to ani dva týdny, co odsouzený fotbalista Tomáš Řepka nastoupil do výkonu trestu v pražské ruzyňské věznici. Celkem si má za zpronevěru a poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové odsedět 2 a půl roku. Těžko soudit, jak bude na dálku fungovat jeho vztah s moderátorkou Kateřinou Kristelovou, zatím to však vypadá růžově.

Ne, Kristelová sice opravdu nepíše Řepkovi za mříže dlouhé romantické dopisy, ale i bez partnera na svobodě si umí užívat. Soudě dle jejího instagramového profilu, který je plný fotek ze zahraničí, si vyrazila na dovolenou. Jako by snad čekala na moment, až jejího milého zavřou, a ona si konečně bude moct užívat.

Naopak Řepka si dozajista za mřížemi moc neužívá. Podle serveru TN.cz je v podzemí, kde to rozhodně není žádný luxus. „Rozbitej záchod, když máte štěstí, nejsou tam dveře, je tam taková plenta, takový závěs, koukaj na vás ostatní vězni,“ popsal pro tento server bývalý vězeň Petr Veselý.

Fotbalista si musí zvykat na přísný režim s budíčkem před pátou ráno a večerkou kolem desáté. Zhruba po měsíci od nástupu za mříže jej vězeňská služba přesune na jiné oddělení se stejným režimem, kde bude mít jako každý odsouzený nárok na dvě návštěvy za měsíc, vždy na hodinu a půl.

Kateřina se za ním po návratu ze zahraničí určitě staví. Do té doby musí Řepka přečkat samotu v cele vybavené základním nábytkem a toaletou. „Jsou tam možnosti nějakých kroužků, sportování, koukání v kulturce na televizi,“ dodal pro TN.cz bývalý vězeň.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová