Meghan trpí po boku královny?! Kamarádka promluvila...

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. června 2019 10:48 | Aktualizováno: 5. června 2019 14:50

Vévodkyně Meghan plní stránky britských médií, i když se po narození syna Archieho objevuje na veřejnosti jen sporadicky. Její kamarádka Priyanka Chopra promluvila o tom, jak Meghan trpí v srdci britské monarchie. Prý za to může i rasismus.

Britská média často referují o tom, jak složité chování vévodkyně Meghan narušilo fungující chod královské rodiny. Její kamarádka, indická herečka Priyanka Chopra, však v rozhovoru pro Sunday Times uvedla, že si někdejší kolegyně z filmové branže podobnou kritiku nezaslouží. „Ale pokud je tu někdo, kdo ji zvládne, je to ona,“ konstatuje.

Když se jí novináři zeptali, zdali má kritika podle ní kořeny v neschopnosti lidí akceptovat ženu smíšeného původu v srdci monarchie, odpověděla Priyanka překvapivě. „Jistě, na 100 %. Jasně, že to má co do činění s rasismem, je to očividný důvod,“ nechala se slyšet.

„Na Meghan je krásné, že už si tím v minulosti prošla. Spousta lidí ji od chvíle, co začala chodit s Harrym, pořádně poznala, ale já ji znala už dřív a je stále stejná. Pořád mluví o stejných věcech, o kterých hovořila vždy,“ řekla její dobrá kamarádka britskému deníku.

Minulý čtvrtek zachytili fotografové Priyanku Chopru s manželem Nickem Jonasem v Londýně. Podle deníku The Sun se herečka přijela podívat na Meghan, Harryho a jejich syna Archieho. Chopra to popřela, ačkoliv s vévodkyní v kontaktu je.

„Strávily jsme hodiny povídáním o tom, jakou změnu může světu přinést dialog, než se všechno tohle stalo, takže co vidíte, je autentická Meghan. Vždycky chtěla být tou ženou, která věci mění,“ dodala indická herečka.

Témata: Meghan Markle Priyanka Chopra královská rodina (gbr)