Rozvod? Pepa Vojtek se nevzdává, tohle je jeho reakce!

Josef Vojtek 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 18:36

Rockový a muzikálový zpěvák Josef Vojtek byl přistižen s jinou ženou a zadělal si na pěkný malér. Mluví se dokonce o rozvodu s jeho třetí manželkou Jovankou. Frontman Kabátu teď přispěchal s první reakcí.

Zpěvák Josef Vojtek si zadělal na pořádný problém. Podle Expresu se měl prakticky každé pondělí za zády manželky Jovanky, která o ničem netušila, scházet s manažerkou zpěvačky Kamily Nývltové, s níž údajně pracuje na cédéčku. 

Novináře zmíněného serveru pak měl frontman populární kapely Kabát prosit, aby nic nepsali, protože pokud se tak stane, jeho třetí manželka se s ním rozvede. Redakce Expresu však jeho prosbu nevyslyšela a článek vydala.

Další server se rozhodl Vojtka kontaktovat, aby se jej zeptal na jeho verzi příběhu. Té se však nedočkal. „Děkuji za nabídku a ochotu, ale vše už řeší můj právní zástupce,“ napsal eXtra.cz úspěšný rockový a muzikálový zpěvák.

Vojtek má každopádně s rozvody zkušenosti. Se čtyřmi ženami má pět dětí, ženatý byl třikrát. S Jovankou jsou spolu devět let a mají syny Adama a Alberta.

Témata: Josef Vojtek (zpěvák)