Užije si Řepka za mřížemi? Intimnosti s Kristelovou jedině za těchto podmínek!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 11:31

Za mřížemi je Tomáš Řepka teprve několik dní a už brzy ho čeká přesun do jiné věznice. Tam za ním může dorazit i přítelkyně Kateřina Kristelová, intimnosti jim však dozorci dovolí jen za určitých podmínek.

Fotbalista Tomáš Řepka má za sebou první týden za zdmi ruzyňské věznice, kde si odpykává dvouapůlletý trest odnětí svobody za zpronevěru a poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové. Modelku nahradila po jeho boku moderátorka Kateřina Kristelová, po které se odsouzenému sportovci dozajista stýská.

Pár, který si slíbil, že třicetiměsíční odloučení zvládne, už vyhlíží návštěvní hodiny. Ovšem polibek před zraky dalších trestanců není něco, co by znělo zrovna dvakrát lákavě. Řepku však mají již brzy přesunout z Ruzyně do jiné věznice, kde jsou vyhlídky na intimnosti přece jen o něco lepší.

„Kdyby si odpykával trest ve věznici třeba na Mírově nebo ve Valdicích, může po nějaké době zažádat až o pětihodinovou návštěvu intimního charakteru,“ sdělila Blesku mluvčí valdické věznice Eva Francová. Kam Řepka po přechodné době v ruzyňské věznici zamíří, by se měl dozvědět během týdne.

Otázkou je, zdali má Řepka, který si zatím na režim za mřížemi teprve zvyká, na něco takového vůbec pomyšlení. Schůzka je navíc odměnou za dobré chování a má jasně stanovená pravidla. „Tyto ‚nadstandardní‛ schůzky mohou využívat jen dlouhodobé partnerky,“ dodala mluvčí z Valdic.

Již brzy se dozvíme, kam Řepku vězeňská služba přesune, ale pravděpodobně to bude do horšího. Lukáš Nečesaný se totiž nechal slyšet, že Ruzyně je „nóbl vězení“. Každopádně omilostněný vrah Jiří Kajínek si nemyslí, že by to fotbalista ve vězení nezvládl.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová