Pepa Vojtek připustil rozvod: Načapali ho s jinou ženou!

Josef Vojtek 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 10:07

Už to vypadalo, že se svou třetí manželkou Jovankou je zpěvák Pepa Vojtek opravdu spokojený, teď ale visí ve vzduchu rozvod. Připustili to oba dva poté, co frontmana Kabátu načapali s jinou ženou, navíc ne jen jednou.

Zpěvák Josef Vojtek má zaděláno na velký problém. Podle Expresu tráví v posledních měsících téměř všechna pondělní dopoledne v domě v pražských Vysočanech, kde bydlí zpěvačka Kamila Nývltová a její manažerka Veronika Šimůnková, za kterou má podle zmíněného serveru frontman kapely Kabát chodit.

Vojtek přiznal, že do domu chodí, prý však kvůli tomu, že s oběma ženami pracuje na cédéčku. „Jestli chcete slyšet, že tady děláme něco jiného, tak to vám neřeknu, protože to není pravda,“ dušoval se Vojtek. Jeho žena Jovanka neměla ani tušení, že by někoho navštěvoval. „Neptala jsem se, kde je,“ řekla Expresu.

Potřetí ženatý zpěvák pak prosil, aby mu reportéři neničili manželství. „Když to napíšete, rozvede se se mnou. Říkala mi to,“ řekl Vojtek s tím, že jeho manželka žárlí, a tak jí nic nemohl říct. „Věděla, že pracuji s Kamilou, o její manažerce nevěděla. Ona si myslí, že s každou hned dělám mimino,“ pokračoval. Pak dodal, že kdyby byl nevěrný, dělá to na turné.

Vojtkova třetí žena tvrdí, že jim manželství funguje, proto nemá důvod manžela kontrolovat. „Čekám až přijde domů a co mi řekne. Jak se k tomu postaví. Pokud řekne, že s ní má vztah a chce s ní být, jdeme od toho, pokud řekne, že ne, uvidím,“ konstatovala Jovanka.

Žárlivá – jak tvrdil Vojtek – prý není, to by totiž věděla o každém jeho kroku. „Je to jeho volba. Pokud chce problémy a rozbít rodinu, tak je dospělý. Měl být chytřejší a nenechat se načapat,“ dodala na závěr.

Témata: Josef Vojtek (zpěvák)