Jiří Krampol: RADIKÁLNÍ KROK! Skončí na ulici?

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 9:24 | Aktualizováno: 4. června 2019 11:49

Herec Jiří Krampol už je z vývoje zdravotního stavu manželky Hanky úplně zoufalý. Jeho žena skončila po návratu z Tuniska opět na JIPce a na nějaké zlepšení to zrovna nevypadá. Známý bavič proto navrhuje radikální řešení. Skončí Hanka na ulici?

Minulý týden lékaři znovu hospitalizovali Hanu Krampolovou na jednotce intenzivní péče a zoufalý Jiří Krampol už přiznával, že si s ní neví rady. Jeho žena si prý dělá, co chce, klidně podepíše revers a jde z nemocnice pryč. „Kdyby ji doktoři znesvéprávnili, bylo by to řešení. Já ale nic dělat nemůžu,“ posteskl si pro eXtra.cz koncem týdne.

Hanka trpí nechutenstvím, ale rady doktorů ani manžela neposlouchá a prakticky nic nejí, ač se občas všechny snaží přesvědčit o opaku. Ovšem Krampol už lhát odmítá. „Zajímají ji jen cigarety,“ přiznal herec a moderátor Blesku.

„Hanička se musí podrobit dlouhodobé léčbě. Jistě pochopí, že je to nezbytné,“ navrhuje Krampol, který už má dost manželčiných krátkých pobytů v nemocnici. Letos už tam skončila potřetí, jednou to dokonce bylo v Tunisku, kam společně zavítali na soustředění adeptů na Muže roku.

Během včerejší návštěvy v Nemocnici Na Františku se proto snažil Hanku přesvědčit, aby na pořádnou léčbu přistoupila. „Je třeba, aby pochopila, že je to jen pro její dobro. Přece nechce, abych každou chvíli volal sanitku,“ dodal Krampol. Zdali tentokrát konečně uspěje, si však nikdo netroufá odhadovat.

Podle deníku Aha! chtějí lékaři Hance ještě udělat nějaké vyšetření. „Jirka tentokrát trvá na tom, že se Hanka musí dál léčit. Její neustálé propady ho totiž ničí. Vždycky uvěří, že je v pořádku, a ona zase zkolabuje,“ prozradil zdroj Aha!.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová