Anička Slováčková terčem vydírání: Chtěli po ní šestimístné číslo!

Anna Slováčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 15:03

Na sociálních sítích bychom si všichni měli pečlivě střežit soukromí, ale útokům hackerů občas přesto neumíme zabránit. Své o tom ví Anička Slováčková, které ukradli instagramový profil a chtěli po ní pořádný balík peněz.

Anička Slováčková přišla koncem dubna o instagramový profil, za což si hacker od dcery Dády Patrasové a Felixe Slováčka vysloužil poměrně ostrá slova. „Jdi do pr****, ty hovado, co ses mi do něj naboural. Nic ti posílat nehodlám. Čus!“ vzkazovala tenkrát.

Měsíc a něco zpátky ještě Anička doufala, že se účet vrátí do jejích rukou, celou věc řešila s kamarádem, co těmto věcem rozumí. Na rozdíl např. od herečky Alice Bendové ale svůj Instagram v původní podobě zpátky nezískala, ačkoliv jednu možnost měla – zaplatit.

„Chtěli po mně 150 tisíc korun, na to jsem opravdu nepřistoupila, to bych byla blázen,“ prozradila Expresu. Ovšem hacker, který už ji naštval jen ukradením profilu, si přisadil a rozčílil jí ještě víc. „Dokonce mi ten Albánec psal, že je to normální práce, takto vydírat lidi, že on to má jako zaměstnání,“ popsala zpěvačka.

Anička sice nepřišla o 150 tisíc korun, ale o 100 tisíc fanoušků. To jí ale zase tak moc nemrzí. „Nejhorší na tom všem je ani ne ta ztráta fanoušků, ale to, že jsem tam měla fotky za posledních šest let a ty už mi nikdo nevrátí. Hacker mi je stačil hodně rychle vymazat,“ řekla zmíněnému serveru.

Teď už si může Slováčková směle spravovat svůj nový instagramový profil, na kterém už stihla zveřejnit 18 příspěvků a získala přes 63 tisíc fanoušků. Snad jich bude nadále přibývat a brzy bude mít zase zpátky 100 tisíc.

Témata: Anna Slováčková