Morfiem nadopovaný Kazma se ozval po operaci!

Kamil Bartošek alias Kazma si zlomil ruku 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 13:43

Internetový bavič Kamil Bartošek alias Kazma je po operaci ošklivě zlomené ruky, kterou si přivodil jízdou na elektrické jednokolce. V táborské nemocnici, kde mu zákrok provedli, je to prý boží. Copak by nebyl radši jinde?

Loni Kazma v rámci osvětové kampaně o dopravních nehodách nachytal moderátora Leoše Mareše, když se však o uplynulém víkendu stal účastníkem nehody sám, už se moc nesmál. Po pádu z elektrické jednokolky mu musel jeho kamarád zavolat záchrannou službu, která navíc na místo uprostřed lesa jela půl hodiny.

Internetový bavič mezitím trpěl v bolestech, jelikož si opravdu ošklivě zlomil pravou ruku, která se mu podle jeho slov následkem pádu otočila na druhou stranu. Záchranáři mu po příjezdu na místo ruku zafixovali a odvezli ho do nejbližší nemocnice v Táboře. Verdikt tamních lékařů zněl jasně – známý vtipálek musí na operaci.

Kazma už má zákrok zdárně za sebou, protože se dnes ráno na sociální síti opět ozval. „Dobré ráno. Tak jsem po operaci. A pokud se mi to nezdá a vidíte tenhle status taky, tak jsem to asi přežil. Jupí, je to tady boží,“ napsal na Instagramu a dodal, že „miluje morfium“. Na tohle analgetikum by si ale zvykat neměl.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch), Čen 3, 2019 v 12:13 PDT

Zajímavostí je, že se k celé věci nevyjadřuje Kazmova přítelkyně, modelka a misska Andrea Kalousová. Soudě dle jejího instagramového profilu však jízdu na elektrické jednokolce, při které si její partner vážné zranění přivodil, vyzkoušela také.

Fanoušci samozřejmě Kazmovi pod dnešním příspěvkem přejí brzké uzdravení, ovšem jen ti, kteří věří, že si ruku opravdu zlomil. „U Vás člověk neví co je fór a co je pravda. Každopádně jestli je to pravda, tak držím palce na brzké uzdravení,“ okomentovala příspěvek jedna ze zmatených fanynek. Tentokrát to však vypadá, že tohle ve scénáři jeho show opravdu nebylo.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma Andrea Kalousová