ODHALENO! Jak Ivana jako jediná uhnala Karla Gotta? Za vším stojí Vondráčková!

Karel Gott 15

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 12:16 | Aktualizováno: 3. června 2019 22:32

Už déle než 11 let je zpěvák Karel Gott ženatý, s manželkou Ivanou vypadají velice spokojeně. Mistr se přitom původně vůbec nechtěl ženit a jeho ženě dalo hodně práce jej přesvědčit. Zasáhnout musela dokonce zpěvačka Helena Vondráčková.

Než se legendární zpěvák Karel Gott v lednu 2008 oženil, považovali ho lidé za starého mládence, který – možná i kvůli fanynkám – do chomoutu nikdy nevleze. Nevzal si totiž ani matky svých nejstarších dcer Dominiky a Lucie, proto se toho samého svého času bála i jeho nynější manželka Ivana.

Mistr si jí nakonec vzal ve „městě hříchu“ Las Vegas, ale Ivana ho musela nejprve zpracovat. Díky knize Náš Karel, která vyjde u příležitosti Gottových 80. narozenin, vyšlo najevo, kdo Ivaně radil s tím, jak Zlatého slavíka k oltáři dostat.

Byla to Helena Vondráčková, která zavzpomínala na příhodu ze společného turné v zahraničí. „Když jsme byli společně všichni v Austrálii, říkala mi Ivana, jak by se ráda vdávala, co pro to má udělat, aby si ji Karel vzal,“ cituje Blesk slova zpěvačky přímo z knihy.

„Říkala jsem jí, ať je hlavně trpělivá a nikam ho netlačí, pokud to má dopadnout, dopadne to. A jak vidíte, trpělivá byla!“ svěřila se Vondráčková autorům knihy. Popsala přitom i moment, kdy se dozvěděla, že je z Gotta doopravdy ženatý muž.

„Pamatuji si, jak mi pak od nich jednoho dne přišla z Las Vegas esemeska, ve které Karel psal, že je tam tak krásně, až se z toho vzali,“ vylíčila populární zpěvačka, kterou s Gottem pojí pracovní, ale především přátelský vztah.

Témata: Karel Gott Helena Vondráčková Ivana Gottová