Poznáte ji? Zpěvačka vytáhla archivní fotky, fanoušci jsou nadšení!

Heidi Janků 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. června 2019 8:59

Poznáte českou zpěvačku a moderátorku na fotce z dětství? Prozradíme vám, že se narodila ve Vítkovicích v roce 1962 jako Adelheid Hantlová. Tušíte už, o koho jde?

Možná jste poznali, že řeč je o Heidi Janků. K hudbě měla blízko už od dětství, její matka hrála na violoncello, otec na dechové nástroje a pozoun. Od první třídy také navštěvovala lidovou školu umění.

Protože byl před pár dny Den dětí, pochlubila se Heidi několika fotkami z dětství. „Sdílím dvě pozitivní fotky, kdy jsem byla dítě já. Jedna je z prvního profesionálního focení v ateliéru (rok 1968), druhá je momentka ze soukromí - byly mi asi 2 roky,“ popisuje oba snímky zpěvačka.

Všem by prý přála prožít krásné dětství, aby pak měly na co vzpomínat! „Kéž by se všechny děti mohly v dětství smát a pak na své dětství vzpomínat s láskou!“ dodala Heidi.

Fanoušci jsou z archivních snímků nadšeni. „Od dvou let ses moc nezměnila, stejně hezký úsměv jako dnes,“ píše jeden z nich. „Momentka, že? Ne ne, to už je profi úsměv s nadhledem. Budoucnost jasná,“ přidal se další.

Témata: Heidi Janků