Agáta Prachařová mele z posledního? Takhle zničeně vypadá!

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 9:24

Agátě Prachařové zbývá posledních několik dní v Izraeli a zdá se, že na ní dolehla tíha situace. Na posledních fotkách totiž vypadá opravdu smutně, což jí dávají patřičně najevo i její fanoušci.

Povážlivě se krátí čas do chvíle, kdy si Agáta Prachařová bude muset sbalit kufry a z izraelského ráje se vrátí do české reality. I proto se evidentně snaží si užít každou zbývající sekundu, o čemž dobře vypovídá jeden z včerejších příspěvků na jejím instagramovém profilu.

„Pohodička… asi 5 minut, než se Miana vzbudila...“ napsala Agáta k fotografii z pláže, na které se vystavila v bílých bikinách, po kterých hned zatoužila spousta jejích fanynek. Dcera herečky Veroniky Žilkové jim musela prozradit, že je sehnala v obchodě jedné švédské oděvní společnosti. Ovšem pod dvojicí snímků z pláže se objevily i nelichotivé vzkazy.

„Holka, vypadáš, že jedeš z posledního na všech fotkách. Tahle také není výjimkou. Já už tě ani nelikuji pro ten smutek, co vyzařuješ… a to ty víš, že tě mám ráda,“ vzkázala jí jistá Paula a vzápětí dodala: „Vyspi se, najez se… ať je pohoda.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Čen 2, 2019 v 8:39 PDT

Zmíněná žena navíc není jediná, která na Agátinu pochmurnou náladu poukazuje. „Moc Ti to sluší a i smutek patří k životu, pak zase přijde to hezké, držím palce a měj se moc hezky,“ napsala už o něco smířlivějším tónem Pavlínka.

Vypadá to, že na Agátu zkrátka znovu doléhá tíha situace u ní doma, jelikož hrozí, že její manželství s Jakubem Prachařem skončí rozvodem. Už i její maminka Veronika Žilková se na sociální síti zoufale ptá fanoušků, zdali jí mohou sežrat problémy vlastních dětí. Odpověď na tuto otázku se nejspíš už brzy dozví.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař