Alice Bendová: Uteče z Česka?

Alice Bendová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 13:01 | Aktualizováno: 2. června 2019 17:41

Herečka Alice Bendová už se nemůže dočkat léta, kdy s dětmi vyrazí do své španělské letní rezidence. Sama si umí představit, že by ve slunném ráji trávila celý rok, ale jako maminka si to nemůže dovolit.

Soudě dle jejího instagramového profilu začala herečka Alice Bendová v tomto týdnu hubnout, protože s hrůzou zjistila, že nemá pod tílkem polštář. Už brzy má totiž v plánu ukázat svou bezchybnou postavu v plavkách u moře.

Není to tak dávno, co si koupila letní byt kousek od moře na slunném španělském ostrově Tenerife, kam má s přítelem a dětmi namířeno i letos. „Chtěla bych to směřovat tak, abychom v teple a hezky u moře byli tři až čtyři měsíce v roce, to by bylo optimální,“ svěřila se Expresu.

„Milujeme to tam, ale o stěhování nemůže být řeč,“ konstatuje populární herečka. „Dětem bych to neudělala. Mají tady babičky, tátu, kamarády, chodí v Česku do školy a nechtěla bych je vytrhávat z jejich prostředí,“ vysvětlila.

Pobyty ve slunném ráji tedy zatím musí pečlivě plánovat na chvíle, kdy mají děti prázdniny a tím pádem nezmeškají školní vyučování. Proto Bendová pomalu, ale jistě vyhlíží dobu, kdy její potomci vyrostou a budou samostatní.

Přemýšlí totiž o tom, že by se do budoucna na Tenerife usadila, což zatím nejde. „Třeba na stará kolena se tam odstěhuju na déle a do Čech budu jen dojíždět,“ připustila herečka s dodatkem, že zatím to všem vyhovuje tak, jak to je.

Témata: Alice Bendová