Patrasová šokuje slovy o Slováčkovi: Lži, společné konto a milenky!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. června 2019 10:32

Dagmar Patrasová a Felix Slováček jsou sice stále ještě manželé, oba ale mají své partnery. Přesto mají dál společné konto a Dáda je připravená se o Felixe postarat, pokud by to bylo potřeba!

Dáda přiznává, že s Felixem má i dnes společný účet. Sice jen ten firemní, přesto to ale nepovažuje za dobrý nápad. „protože naše peníze plynou jinam než do naší rodiny. Celý život jsem hodně vydělávala, ale ty finanční prostředky jsou teď úplně někde jinde,“ posteskla si Patrasová v rozhovoru pro Blesk.

Přiznala také, že nikdy neměla peníze pod kontrolou. „O všechno se staral můj manžel. Věřila jsem mu, měl dlouho mou plnou důvěru,“ přiznala. Navzdory sporům mezi ní a jejím mužem je ale přesvědčená, že by já Felix přispěchal s financemi na pomoc, pokud by se něco stalo!

Uznává sice, že má její stále ještě muž i dobré vlastnosti, mezi které patří to, že je společenský a veselý. Má ale i ty špatné. „Lež. Lhaní,“ odpovídá bez zaváhání Dáda.

A i když Felix Slováček už pět let žije se svou milenkou Lucií Gelemovou, Patrasová říká, že kdyby na tom byl v budoucnu její muž špatně, postarala by se o něj. A je přesvědčená, že Lucie ji nechá. „A ještě ráda,“ rýpnula si Dáda.

Patrasová přiznává, že Felix měl milenky i před Gelemovou, často se je ale snažil tajit. „O spoustě jeho milenek jsem nevěděla, dobře to tajil. Zatímco teď je přáním té paní, aby byla zviditelněná. Chce, aby se o ní mluvilo,“ myslí si zpěvačka.

A i když má ona sama přítele – Itala Vita, o stěhování na jih neuvažuje. Dodává ale, že je s Vitem mluví i několikrát denně a že jej miluje. „Felixe mám jako bratra. Jsme jako bratr a sestra,“ popisuje Dáda.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček