Řepka za mřížemi: Nečesaný řekl, co se mezi vězni říká o ruzyňské věznici!

Tomáš Řepka 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 8:45

Slavní vězni si nemohou odpustit vyjádření na adresu odsouzeného fotbalisty Tomáše Řepky. Po Jiřím Kajínkovi se ozval Lukáš Nečesaný, který prozradil, jakou pověst má mezi vězni ruzyňská věznice, ve které si Řepka odpykává svůj trest.

Nejznámějším vězněm v zemi je momentálně fotbalista Tomáš Řepka, který byl odsouzen k dvouapůlletému trestu odnětí svobody. Za mřížemi si prožil své i Lukáš Nečesaný, který byl nedávno definitivně zproštěn obvinění v několik let starém případu napadení kadeřnice v Hořicích.

Zatímco Řepka skončil v ruzyňské věznici, Nečesaný putoval po jiných štacích. „Já jsem strávil vazbu ve věznici v Hradci Králové a na Pankráci a poté výkon trestu na Mírově a podruhé v Plzni,“ sdělil Blesku. Neznamená to však, že by o věznici na okraji Prahy nevěděl nic.

„O Ruzyni vím hlavně to, že tam sedí můj bývalý spoluvězeň Funda, který měl proti mně svědčit, ale pod silnými prášky na deprese a epilepsii ze sebe u soudu nic nevysoukal,“ uvedl Nečesaný.

I z mála informací, kterými disponuje, si však umí udělat vlastní obrázek o Řepkově novém domově. „Ruzyňská věznice je ‚nóbl‘ vězení, alespoň se to tak mezi vězni říká,“ řekl zmíněnému deníku muž zproštěný obžaloby z pokusu o vraždu.

V souvislosti s neověřenou informací, že byl Řepkovi udělen status „možného objektu napadení“, už se k jeho osobě vyjádřil i jiný známý vězeň – Jiří Kajínek. „O pana Řepku bych se ve vězení nebál. On není padesátikilový kluk, který by byl vyděšený z nějakých feťáckých kreatur tam,“ nechal se slyšet omilostněný vrah. Doufejme, že bude mít pravdu.

Témata: Tomáš Řepka Lukáš Nečesaný