Ženáč Filip Blažek: Prozradil, proč tajil svatbu!

Blažek, Filip (herec) 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 21:10

Z herce Filipa Blažka je od včerejška ženáč. Na zámečku v Rychlebských horách si vzal dlouholetou partnerku a matku jeho dvou dětí Jolanu. Svatbu však veřejností tajil. Co ho k tomu vedlo?

Herec Filip Blažek se včera v tichosti konečně oženil. Na zámečku Jánský vrch, který byl od 13 hodin uzavřen veřejnosti, si řekl ano s partnerkou Jolanou, se kterou žil deset let na hromádce. S půvabnou manikérkou už má dvě děti – dcery Johanu a Filipu.

O oblíbeném herci je známo, že si své soukromí pečlivě střeží, proto málokdo tušil, že se v tomto týdnu chystá vstoupit do chomoutu. Nejenže nerad mluví do médií o osobních věcech, po vydání jednoho smyšleného článku na novináře trochu zanevřel.

„Když jsem o tom uvažoval, zjistil jsem, že od Nesmrtelné tety, ve které jsem v roce 1993 debutoval na plátně rolí Matěje, který se z obecního blbečka stane králem, jsem poskytl tolik rozhovorů, že není vlastně nic, co bych o sobě neprozradil, teda kromě soukromých věcí, které se týkají mých nejbližších a o kterých bych nikdy nemluvil,“ cituje jeho slova týdeník Sedmička.

Blažek už se dokonce odmítá bavit i o své herecké profesi, což vysvětlil následovně. „Pokud někoho cokoli o mně zajímá, může si to kdykoli vyhledat,“ řekl zmíněnému týdeníku.

Je tedy pochopitelné, že o včerejším svatebním obřadu předem neměl nikdo ani tušení. Sdílnější byla alespoň jeho žena, která v předstihu promluvila o svatebních šatech. „Spolunavrhovala jsem je sama. Chtěla jsem, aby nebyly jen na tuhle jedinou příležitost a pak bych je leda ukazovala vnoučatům,“ prozradila Jolana Super.cz. Víc informací o svatbě však nikdo nepustil.

Témata: Filip Blažek