Princ Harry musí zuřit: Kolem Meghan se točilo víc mužů, než tušil!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 20:27

V Meghan našel ženu svého života, která přivedla na svět jeho syna, přesto musí princ Harry skousnout hořkou pilulku. V poslední době totiž vychází najevo, že asi nebyl její první volbou. A dost pravděpodobně ani druhou.

Je to jen pár dní, co vyšlo najevo, že si vévodkyně Meghan před seznámením s princem Harrym chtěla začít s vítězem britského X Factoru Mattem Cardlem. A ten podle všeho není jediným hudebníkem, o kterého se bývalá herečka snažila.

Poté, co se v roce 2013 rozvedla se svým prvním manželem Trevorem Engelsonem, začala se poohlížet po novém partnerovi ve Velké Británii. Narazila přitom na člena boybandu The Wanted, zpěváka Maxe George. Co mezi nimi bylo, prozradil zdroj britského deníku The Sun.

„Meghan byla v kontaktu s řadou britských celebrit, protože tam trávila stále víc času. Max byl tehdy jednou z největších popových hvězd, spojili se na Twitteru. Vyměnili si navzájem pár zpráv a měli milou konverzaci, nakonec z toho ale nic nebylo, jelikož ona poznala svého budoucího manžela,“ konstatuje informátor.

Podle zdroje zpěvák na interakci s vévodkyní zapomněl a znovu si vzpomněl až poté, co vyšlo najevo, že se Meghan dala dohromady s princem Harrym. To se stalo v roce 2016. Loni se vzali a letos přivedla vévodkyně na svět syna Archieho.

Měl to však být právě George, kdo začal Meghan ignorovat poté, co se seznámil se svou nynější partnerkou Stacey, která je exmanželkou fotbalisty Ryana Giggse. Kromě člena The Wanted a Cardlea měl o herečku jevit zájem i fotbalista Ashley Cole.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Max George