Berenika Kohoutová se odhalila! A fanoušci od ní zděšeně prchají!

Berenika Kohoutová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. června 2019 16:11 | Aktualizováno: 1. června 2019 16:50

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová se rozhodně nestydí ukázat nahé tělo! Dcera spisovatelky Ireny Obermannové je známá svými odvážnými fotkami. Nedávno se také pustila do premiéra Andreje Babiše. Jenže právě to, jak se vyjadřuje a jaké fotky zveřejňuje, začíná některým fanouškům vadit!

Berenika na svém instagramu zveřejnila poněkud bizarní fotografii, na které si ve spodním prádle pochutnává na krajíci chleba! Podobný snímek by asi většina lidí na sociální sítě nenahrála, ale Berenika je prostě svá!

„No tak jsem si jednou dala uplně bílej chleba! Nechápu, proč se to hned musí fotograficky zaznamenávat.....“ dopsala ke své fotce ve spodním prádle Berenika, která je zveřejňováním poněkud podivných fotek.

Část Čechů jí fandí a netrpělivě čeká na každý nový snímek. „Brzy budete moje nejoblíbenější česká celebrita, boží prostě,“ nešetří chválou jeden z fanoušků. „Kdybych vypadala jako ty, tak chodím jenom takhle a jím jen chleba s chlebem,“ baví se další Bereničina obdivovatelka.

Jenže další mají za to, že je mladá herečka prostě úplně mimo! „Po vašem ,,politickém" vyjádření jsem usoudila, že není co sledovat. A to nejen na Instagramu, ale ani jinde. Ruším sledování a myslím si, že nebudu sama,“ vzkázala Berenice.

Ani další sledující si nebrali servítky! „Směšná k*rva roku, hahah,“ kritizuje ji další z followerů. Bereniku ale podobné komentáře nerozhodily. Svým kritikům poslala hodně kousavý vzkaz. „Už jsem se spráskala bičem a prošla se po žhavejch uhlíkách!“ na oko se kaje herečka.

Témata: Berenika Kohoutová sociální sítě