Blanarovičová z Ulice: Řekla, proč jí nevycházejí vztahy!

Yvetta Blanarovičová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 15:52

Herečka Yvetta Blanarovičová se nově objevuje v seriálu Ulice, který je především o vztazích. Možná i proto se rozhodla prozradit, proč jí samotné vztahy nevycházejí. Vysvětlení má opravdu podivuhodné.

K tvářím seriálu Ulice se nově zařadila herečka Yvetta Blanarovičová, která ve svých 55 letech udivuje lidi svým vynikajícím vzhledem. Občas však dokáže překvapit i tím, co říká. Když se totiž žena, která se rozešla s řadou partnerů, rozhodne mluvit o ideálním vztahu, působí to trochu podivně.

Pro Blanarovičovou je v partnerském životě klíčová svoboda, kterou prý ve většině vztahů měla. „Snad až na jeden nerozvážný vztah, ale to už je tak dávno, že nemá smysl na to vzpomínat, nestojí to za to,“ připustila v rozhovoru pro Blesk. Proč tedy nevydržely ani její „ideální“ vztahy?

„Opravdu byly skvělé, ale to přece neznamená, že by musely trvat věčně,“ přemítá nová posila Ulice, podle které není nutné, aby jeden vztah trval nadosmrti. Jak tato svá slova vysvětluje?

„Já to nevidím tak, že by nutně musel jeden vztah vydržet až do smrti. Prostě spolu jste, dokud vás to oba baví, dokud vás to posouvá dopředu a máte si navzájem co předávat. Když tohle vymizí, je mnohem lepší jít každý svou cestou než spolu za každou cenu setrvávat a pak se třeba i začít nenávidět,“ popsala pro zmíněný deník.

Podle Blanarovičové nemá smysl spolu zůstávat kvůli dětem. „Nejsou hloupé a poznají, když už se rodiče nemají rádi. Hrát si na šťastnou rodinu, když šťastní nejste, je z mého pohledu mnohem větší chyba než prostě jít od sebe. Nejdůležitější je zůstat dobrými rodiči, i když každý zvlášť,“ dodala herečka.

Témata: Yvetta Blanarovičová