Erbová a Gulaši dojeli na konečnou? Zbývají jim už jen hodiny!

Vlaďka Erbová vyrazila se synem a Michalem Gulašim do ZOO 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 13:00

Vypadá to, že tentokrát se chce hokejista Michal Gulaši zbavit modelky Vlaďky Erbové za každou cenu. Měl totiž několik dní na rozmyšlenou a už během následujících hodin by mělo být jasné, jestli tento pár oznámí rozchod.

Pohár trpělivosti přetekl. Hokejista Michal Gulaši se podle všeho chystá k razantnímu kroku, kterým jednou provždy vyřeší probíhající krizi ve vztahu s modelkou Vlaďkou Erbovou. Obránce brněnské Komety se už několik dní neukázal doma a mnozí lidé mají jasno o tom, že jde o definitivní konec.

Gulašimu prý vadí, že v médiích dochází k manipulacím, které mají mít na svědomí „spřátelení novináři“, kteří se znají s Erbovou. Podle zdroje serveru eXtra.cz je jasné, že právě od ní vane vítr.

„Kdo zná Vlaďku, ten taky asi tuší, co asi tak Michal může považovat za jeden z největších problémů: i tu nejméně důležitou věc řeší, jako by šlo o konec světa, a je schopná ji do omrzení rozebírat klidně i několik hodin. To časem zničí každého,“ říká podle zmíněného serveru důvěryhodný člověk z okolí hokejisty.

Většina zdrojů z okolí páru (včetně tohoto) se shoduje, že Gulaši má hrozně rád obě děti Erbové a snažil se vydržet ve vztahu kvůli nim. Situace už se ale natolik zkomplikovala, že mu zcela došla trpělivost. K rozuzlení by mělo dojít během několika následujících hodin.

„Zatím se domů nevrátil, ale domluvili se, že během víkendu si o tom promluví a pak se uvidí, co dál. Nikdy ale zatím nebyl odhodlanější než teď. A to už párkrát pryč chtěl,“ konstatuje pro eXtra.cz jeho kamarád. Budeme tedy napjatě čekat, jak to celé dopadne.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši