Nemůže se dočkat! Tereza Kostková promluvila o svém „poprvé“!

Tereza Kostková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. května 2019 17:00

Blíží se léto, na které má spoustu plánů i herečka Tereza Kostková. Normálně sice o svém soukromí moc často nemluví, ale tentokrát udělala jednu velkou výjimku. A dokonce promluvila o svém „poprvé“!

Herečka Tereza Kostková se pomalu chystá na blížící se léto, které se ponese i v pracovním duchu. „Končí sezona, ale než přijdou prázdniny, čeká mě ještě přesun na dvě letní scény. A poběží samozřejmě Blízká setkání na Dvojce Českého rozhlasu,“ prozradila v rozhovoru pro iDnes.cz.

Ke StarDance totiž nedávno přibrala i pořad na další veřejnoprávní stanici, v rozhlasovém vysílání nově zpovídá zajímavé hosty z různých oborů. Doposud to je práce plná překvapení. „Zatím vyvádím z míry některé hosty já, když se někdy fakt nepochopitelně přeřeknu,“ zavtipkovala.

Na novou práci si však rychle zvykla, už totiž není ostýchavá, cítí spíš respekt, úctu a radost. „Stává se mi, že jak se na ně den dva předem připravuji a trávím s nimi čas, mám pocit, že je pak hned při vstupu do studia potřebuji obejmout. Oni mě třeba vidí poprvé v životě a já se na ně vrhám, protože už je vlastně trochu ‚znám‛,“ popsala oblíbená herečka.

V létě si však samozřejmě udělá i chvíli volna na sebe a rodinu – syna Toníka a manžela Jakuba Nvotu. Jak prozradila, vypadá to na opravdu dobrodružné prázdniny, během kterých dojde na jedno poprvé. „Poprvé v životě budu řídit karavan, a těším se na to!“ svěřila se iDnes.cz.

Nedá se vyloučit, že herečka bude některé zážitky sdílet na sociálních sítích, kde má tábor věrných fanoušků. „Rádi komentují obrázky z divadelní šatny a častokrát s vděkem sleduji, že ocení i docela obyčejné, bez úprav a efektů sdílené fotografie přírody,“ uvedla Kostková. Všichni dobře víme, že právě do přírody se s karavanem vyráží nejčastěji.

Témata: Tereza Kostková