Karel Gott šokuje novou fotografií: Lidem je z ní smutno!

Karel Gott jede na filmový festival do Zlína 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. května 2019 15:01 | Aktualizováno: 1. června 2019 22:28

Zpěvák Karel Gott má právě namířeno se svým dokumentem na filmový festival do Zlína, což potvrzuje nejnovější fotografie na jeho Instagramu. Spoustu fanoušků však jednou věcí nečekaně vyděsila.

Dnes po poledni zveřejnil Karel Gott na svém instagramovém profilu snímek z cesty autem. „Vzhůru do Zlína po D1 a večer na ČT Art,“ vzkázal vedle fotografie, na které je vidět, že zatímco jeho žena Ivana s palcem zdviženým nahoru sedí vepředu, legendární zpěvák se mačká vzadu mezi dalšími dvěma muži.

Z připojených hashtagů se dá vyčíst, že osazenstvo auta má na východní Moravu namířeno na právě probíhající zlínský filmový festival, kde představí přinejmenším něco z připravovaného dokumentu filmařky Olgy Špátové, který vzniká u příležitosti Gottových 80. narozenin.

Fanoušky však znepokojilo, že Gott nesedí vepředu. Možná si jen nechtěl sednout na sedadlo smrti, jak se říká místu spolujezdce, které zaujala jeho žena Ivana. Našlo se však pár lidí, kteří to nemohou pochopit, rozhořčení tedy dali pod příspěvkem jasně najevo.

„Jste v tom autě nějak nacpaný. To se pojede po D1 špatně a dlouho, to opravdu nezávidím,“ píše paní Petra. „A Mistr se tam mačká jak sardinka proč?“ ptá se zase jistý Michal a další lidé s ním vyjadřují souhlas, že je napadlo to samé. Nakonec si tedy však musel odpovědět sám.

„Ono nic proti, každý žije s tím, s kým je šťastný. Ale už delší dobu mám já i hodně dalších lidí pocit, že Mistr je silně využívaný k výdělku peněz, a spíše taková loutka než ten, kým by měl být. Number one všude a vždy. Je z toho smutno pěkné řádce lidí,“ konstatuje Michal, který si vysloužil řadu lajků. Gott by s ním ale určitě nesouhlasil.

Témata: Karel Gott