Miliardář Janeček: Rozvod se komplikuje! Co bude s kněžkou Lilií?

Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinova 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. května 2019 12:34

Už na konci loňského roku miliardář a filantrop Karel Janeček (45) odešel od své právoplatné manželky Mariem Mhadbi (34). ihned požádal o rozvod, svobodný ale stále ještě není! Věci se totiž trochu zkomplikovaly!

Janeček od své manželky, kterou si vzal v roce 2015 a se kterou má syna, odešel kvůli jiné ženě. Jeho vyvolenou se stala Lilia Khousnoutdinova (30), s níž v létě 2017 uzavřel buddhistický sňatek, a v květnu 2018 se jim narodila dcera Isabela.

A přestože se Janeček domníval, že rozvod bude jen formalita, opak je pravdou! „Rozvedený ještě nejsem, nějak se to komplikuje. Ale doufám, že už brzy budu,“ prozradil pro Blesk miliardář.

Ihned po rozvodu se plánuje s Lilií oženit! Na sociálních sítích se dokonce nedávno pochlubil fotkou z luxusního klenotnictví – ihned se proto začalo spekulovat o tom, že koupil zásnubní prsten!

On sám se dušuje, že si Lilii určitě za manželku vezme! „Vím, že je to žena mého života, kterou jsem dlouho hledal. Věřím, že to bude napořád,“ rozplývá se miliardář.

To jeho partnerka je v tomto ohledu opatrnější. „Věřím, že nám to s Karlem vydrží aspoň sedm let, to je mé osudové číslo, protože i moje dva předchozí vztahy vydržely sedm let,“ říká.

Témata: Karel Janeček Lilia Khousnoutdinova