Porod Ewy Farne: Zpěvačka poskytla klíčovou indicii!

Ewa Farna čeká chlapečka! 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. května 2019 12:53 | Aktualizováno: 31. května 2019 22:22

Z Ewy Farne bude už brzy hrdá maminka, ovšem jinak toho veřejnost moc neví, jelikož populární zpěvačka využívá svého práva chránit si soukromí. Kdo však umí číst mezi řádky, našel v jejím nejnovějším příspěvku na sociální síti klíčovou indicii.

O soukromých záležitostech těhotná Ewa Farna zarytě mlčí, ačkoliv někteří dotěrní fanoušci na ní neustále doráží, protože by rádi věděli, kdy přivede na svět chlapce, kterého už nějaký ten pátek nosí v břiše. K údivu mnohých příznivců ještě předminulý týden křepčila na pódiu v rámci šňůry, která má pokračovat na podzim.

Doposud to byla prakticky jediná indicie, která jakkoliv vymezovala termín jejího porodu. Z jejího webu je totiž jasné, že se má na jeviště vrátit 14. října ve Zlíně. Není přitom pochyb, že tou dobou už bude mít porod zdárně za sebou. Teď však poskytla zpěvačka další nápovědu, která to ještě více upřesňuje.

Když totiž před pár dny lákala fanoušky na Instagramu na podzimní pokračování šňůry, prořekla se, že se na pódiu objeví už předtím. „No a na letních koncertech se taky uvidíme v novém hávu,“ vzkázala nedočkavým příznivcům. Zdá se tedy, že si nechce nechat ujít festivalovou sezónu, což dává tušit, že porod už je opravdu za rohem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Stage design na nove turne Malo se zname nam pripravoval Matyas z @mandrageofficial , ktery maj vzdycky super vizual???. Zacali jsme spolupracovat pri mem jubilejnim koncerte ve Forum Karlin ??... kdo byl, zazil?. Kdo by chtel videt nas snovy svet a slyset moje pisnicky v divadlech v klidku na sezeni, vracime se s timhle turne na podzim! ? No a na letnich koncertech se taky uvidime v novem havu?? diky @matyasvorda #dekuju #stagedesign #ontour #maloseznametour #divadelniturne #milujukreativnilidi

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Kvě 27, 2019 v 6:05 PDT

Ostatně deník Aha! přišel před několika týdny s nepotvrzenou informací, že Farna má mít termín porodu kolem půlky června. Podle zmíněného deníku má rodit v naprostém utajení v neurčené menší nemocnici, přestože měla celou záležitost konzultovat v jedné z vyhlášených pražských porodnic.

Vypadá to tedy, že se Ewa chystá – dnes už to není nic neobvyklého – během krátké doby po porodu znovu do práce. Bude však muset vyřešit otázku, kdo se bude během koncertů starat o miminko. Snad totiž ani není třeba připomínat, že její manžel Martin Chobot je důležitou součástí její doprovodné kapely.

Témata: Ewa Farna