Lucie Vondráčková: Obrovský strach o syny! Co se děje?

Lucie Vondráčková 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. května 2019 10:57 | Aktualizováno: 31. května 2019 22:28

Zpěvačka Lucie Vondráčková nechala své fanoušky nahlédnout do soukromí a prozradila detaily o výchově svých synů Matyáše a Adama! Prozradila také, že kvůli strachu musela ihned po porodu obou synů rychle jednat!

Lucie Vondráčková přiznala, že o své dva malé syny měla velký strach! Proto se odhodlala k důraznému kroku! „Tak moc nás tady v Kanadě strašili, že se tu děti často topí v bazénech, že mě to přimělo k akci...“ vysvětluje.

Oba chlapce proto velmi brzy vzala do bazénu, aby se naučili plavat. „S Matym jsem začala chodit na plavání v jeho třech týdnech a s Adamem v pěti dnech,“ práskla detaily ze soukromí své rodiny.

„Myslím, že rodiče dětem často předávají lásku k tomu, co sami rádi dělají a čemu se věnují. Aspoň u nás to platí 100%, protože jejich máma ( ehm... já:) vodu zbožňuje,“ dodala zpěvačka.

V následné diskuzi s fanoušky si pak Lucie tak trochu rýpla do svého stále ještě manžela a tatínka kluků Tomáše Plekance. „U nás je tatínek spíš přes led než přes vodu. Takže na plavání opravdu jen já,“ práskla Vondráčková, která si s Adamem a Matyášem užívá poslední dny v Kanadě. Brzy je totiž čeká návrat do Česka!

Pak přidala i další detaily o výchově kluků. „Já byla s klukama doma do dvou let, ale pak už oba chtěli mezi děti, tak jsem začla pomalu se školkou,“ vysvětlovala fanouškům Lucie.

Témata: Lucie Vondráčková