Veronika Žilková drží basu s Agátou: Obří provokace Jakuba Prachaře!

Veronika Žilková ukázala vnoučata 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. května 2019 11:29 | Aktualizováno: 31. května 2019 17:36

Jen před několika dny ukázala navzdory přání manžela Agáta Prachařová svou dceru Miu všem, které její vzhled zajímá. Jakuba teď provokuje už i maminka Agáty, herečka Veronika Žilková, která pořídila vlastní snímek vnučky.

Říká se, že rodina má držet pohromadě, což sice u Agáty Prachařové úplně neplatí, jelikož s manželem Jakubem Prachařem jsou momentálně na ostří nože, minimálně její maminka Veronika Žilková se s ní však v jedné věci rozhodla držet basu.

Je to jen několik dní, co Agáta Prachařová zveřejnila dvě fotky s dcerou Miou doplněné následujícím vzkazem: „Moje, a ano, ukázala jsem jí, až když jsem chtěla já.“ Je dobře známo, že porotce Talentu si potrpí na soukromí a nepřál si, aby byla jejich dcera vystavována na odiv veřejnosti a médiím. Jeho žena ale tento slib porušila a její maminka se rozhodla jí v tom sekundovat.

V uplynulých dnech totiž Veronika Žilková také zveřejnila dvě fotografie, kde ukázala obličej své vnučky. Nejprve šlo o snímek z automobilu, na kterém sedí „nejlepší pasažéři“ Kryšpín a Mia na zadních sedadlech, zatímco je jejich babička v Izraeli kamsi veze. Zatímco na této fotografii Mia jen vykukuje v pozadí, na té nejnovější je zachycená pěkně zblízka.

Na včera publikované momentce Mia sedí u stolu a jí. „Babi, to kyselo není dost kyselé,“ napsala Žilková k příspěvku a připojila ještě dvě slova: Trautenberkova pravnučka. Poukazovala tak na Ilju Prachaře, který v legendárních Krkonošských pohádkách ztvárnil postavu Trautenberka a byl dědečkem Agátina manžela Jakuba.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Babi,to kyselo neni dost kyseleé!# Trautenbergova pravnucka

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka), Kvě 30, 2019 v 8:40 PDT

Nejspíš šlo o reakci na časté komentáře lidí na sociálních sítích, kteří Agátě psali, jak je Mia podobná Jakubovi. Polemizovat o tom – zdá se – nehodlá ani Žilková, ač pod jejím příspěvkem se objevují i názory, že je vnučka podobná jí a její mamince.

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová Jakub Prachař