Moderátorka Marcela Augustová z ČT: Odmítá změnit účes!

Marcela Augustová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. května 2019 18:45 | Aktualizováno: 30. května 2019 22:09

Patří ke stálicím mezi českými moderátory, přesto mluví o tom, že by už brzy mohla skončit! Marcela Augustová (53) patří ke služebně nejstarším členům redakce zpravodajství České televize!

Brýle a sportovní účes. Přesně díky tomu Marcelu Augustovou zaručeně poznáte! Jak sama přiznává, krátké vlasy nosí téměř odjakživa. „Jen asi ve čtvrté třídě mi maminka dělala štětky, asi deseticentimetrové culíčky. Ale to při česání tak strašně tahalo, že jsem ji nakonec uprosila, že bych radši byla zase ostříhaná,“ směje se moderátorka.

O tom, že udělala dobře, se prý přesvědčila na natáčení silvestrovského pořadu. „S kolegyní Alenou Zárybnickou jsme si zkusily nasadit paruky – platinové a černé mikádo. Aleně slušela obě, mně ani jedno, a to katastrofálně,“ prozradila v rozhovoru pro Český rozhlas.

Přestože už překročila padesátku a velká část jejich kolegyň je o generaci mladší, na obrazovce stále zůstává. Uvědomuje si ale, že to tak nebude navždy.

„V redakci patřím služebně i věkem mezi nejstarší. Ale s věkem se u mne dostavilo určité osvobození a říkám si, že i když jsem na obrazovce celý život, tak se vůbec nic nestane, až na ní jednou nebudu,“ dodává Marcela Augustová.

Témata: Marcela Augustová (moderátorka) Česká televize