Jiří Krampol o stavu ženy Hanky: Stačily tři dny!

Krampol, Jiří 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. května 2019 16:50

Hana Krampolová dělá svému muži zase starosti. Většinu tuniského výletu strávila ve špitále a ani po návratu to nebylo o moc lepší. Jiří Krampol měl manželku pro sebe jen chvíli, pak se jí zase přitížilo. Teď je znovu v nemocnici a vyhlídky jsou všelijaké.

Manželka populárního herce a moderátora Hana Krampolová skončila po návratu z Tuniska znovu na jednotce intenzivní péče, tentokrát v pražské Nemocnici Na Františku. I když známý bavič původně tvrdil, že jeho žena šla jen na rutinní vyšetření, teď už přiznává, že jde o pokračování léčby nechutenství.

Krampol přitom tvrdí, že po návratu z Afriky byla jeho žena v pořádku. Dokonce si prý došla k holičce a normálně fungovala. „Ale třetí den po návratu se jí přitížilo a šla k doktorovi,“ prozradil v otevřeném rozhovoru pro eXtra.cz.

Slib, že bude pravidelně jíst, Hanka porušila. „Dva dny zase nejedla a rovnou si ji tam nechali,“ konstatuje populární bavič, který popsal, jak se nechutenství diagnostikované lékaři na soukromé klinice v tuniském Sousse projevuje. „Neudrží jídlo v sobě...“ povzdechl si její manžel, který dělal první poslední, aby se Hanka konečně dala dohromady.

Domácí léčebný režim bohužel nezafungoval, a tak skončila znovu v nemocnici. Na jak dlouho? „To vůbec nevím. A neví to ani ona, podle mě ani lékaři. Záleží na tom, jak na tom bude zdravotně,“ uvedl Krampol pro eXtra.cz s tím, že ani neví, kdy bude moct přijít na návštěvu. „Myslím, že ne dřív než příští týden.“

Hanka dělá manželovi starosti letos už poněkolikáté. Už před zmíněnou hospitalizací v Tunisku totiž bývalá učitelka skončila v péči českých lékařů, pokaždé měl být příčinou náhlý kolaps. Krampolová má totiž problém s pravidelným příjmem potravy, navíc je vášnivou kuřačkou.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová