Alice Bendová v šoku: Váha ukázala děsivé číslo!

Alice Bendová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. května 2019 12:58

Alice Bendová si stoupla na váhu… a protočily se jí panenky! Domácí pomocník ukázal něco tak hrozivého, že se herečka hned dala do hubnutí. Už za chvíli jí však stanula v cestě velká překážka. Jak se s ní popasovala?

Leckterá žena v jejím věku by pětačtyřicetileté herečce Alici Bendové její postavu záviděla, ale ona je evidentně sama sobě největším kritikem. Rozhodla se naordinovat si striktní dietu, což oznámila v komentáři na sociální síti, který doplňuje její fotku, na které rozhodné nevypadá na to, co napsala.

„Pomoc! Dneska jsem se zvážila a upadla jsem ze šoku na záda,“ uvedla Bendová na Instagramu poté, co prý s hrůzou zjistila, že v oblasti břicha nemá pod tílkem polštář. „Vážím víc než narozený slůně,“ zněl její hodně nadsazený odhad hmotnosti. Přesné číslo ale neprozradila.

„No nic, dneska zahajuju boj s tím, co mi normálně nepatří,“ vzkázala na závěr herečka, která se netají tím, že má v cestě jednu zásadní překážku. „Miluji dobré jídlo a nedokáži si ho odepřít, když je přede mnou. Čerstvé bagety, máslo, sýry, to je pro mě mana nebeská,“ nechala se slyšet podle Blesku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Alice Bendová (@alice_bendova_official), Kvě 28, 2019 v 10:53 PDT

Však sama už chvíli poté přiznala, jak ji honí mlsná, když sdílela fotku sladkého pečiva. „Tak ten mi kynul dneska celou noc. Miluju mazanec a nedám si ho. Pořád k němu čuchám. A ta představa, že ho namažu pořádně máslem a sním, je nádherná,“ svěřila se herečka. V tu chvíli to bylo s dietou pěkně nahnuté.

„Ale vydržím to. No a to je přesně ono, nedokážu si ho dát jeden krajíc, prostě ho sežeru půlku,“ vysvětlovala své potíže. „Takže prd a vořech. Vydržím!“ dodala si Bendová kuráž na závěr. Doufejme, že až si příště stoupne na váhu, tak už jí tenhle domácí pomocník zalichotí.

Témata: Alice Bendová