Řepka "bručí" a Vlaďka Erbová jde donaha!

Vlaďka Erbová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. května 2019 10:50 | Aktualizováno: 30. května 2019 10:58

Modelingu už se Vlaďka Erbová věnuje sporadicky, dokáže však vytušit, kdy je třeba naskočit zpátky do rozjetého vlaku. Kupříkladu právě teď, kdy její bývalý manžel Tomáš Řepka nastoupil do vězení a její současný partner Michal Gulaši odešel z domu. Proč jim tedy nepřipomenout, o co přišli!

V posledních dnech se znovu vyrojily spekulace o rozchodu modelky Vlaďky Erbové a hokejisty Michala Gulašiho. Obránce brněnské Komety se údajně už několik dní neukázal doma, což se podle zdrojů z okolí páru nestalo poprvé, ačkoliv Erbová všude vytrubovala, jak je jejich vztah prakticky dokonalý.

Gulaši má prý plán, jak partnerku vycukat, aby se s ním rozešla sama, Erbová se ovšem odmítá vzdát bez boje. Médiím vzkázala, že nechápe, na jakém základě se o rozchodu spekuluje, a že to rozhodně nechce řešit. V záloze má přitom poslední trumf, do akce hodlá povolat své ženské zbraně.

„Mám odvážnější focení pro jeden magazín,“ svěřila se Super.cz. Modelka se bude vystavovat nahá pod dohledem několika dam – stylistky, fotografky a vizážistky. Na place však nemá chybět ani Gulaši. „Jediní muži, kteří se tam budou pohybovat, jsou můj partner a můj syn,“ dodala Erbová.

I malý Markus může být důležitým jazýčkem na vahách. Syn Erbové a odsouzeného fotbalisty Tomáše Řepky postrádal v životě mužský vzor, navíc se věnuje hokeji a Gulašiho pozorně sleduje. Oba si spolu náramně rozumí. Je tedy otázkou, zdali obránce Komety Brno tento frontální útok ustojí a neuhne.

Na rozdíl od minulé krize, kterou zapříčinila hokejistova nevěra, není důvod jeho odchodu známý. Některé zdroje z jejich okolí už sice mluví o definitivním konci vztahu, podle jiných se však celá záležitost vyřeší až v létě, než začne školní rok.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši