Pavel Nový prolomil mlčení: Tajemství kolem pohřbu Postráneckého (†75)?

Pavel Nový 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. května 2019 9:23 | Aktualizováno: 30. května 2019 11:38

Když se na pohřbu herce Václava Postráneckého (†75) neukázal ani jeden z jeho kolegů z legendární komedie S tebou mě baví svět, byl z toho poprask! O důvodech své absence po čtrnácti dnech promluvil Pavel Nový (70)!

Když se Nový na posledním rozloučení s kolegou a kamarádem neukázal, všichni se tomu divili. Když se pak ukázalo, že jeho mobil byl několik dnů nedostupný, začali o něj mít dokonce někteří obavy!

Teď se ovšem ukázalo, že je naprosto v pořádku! Objevil se dokonce na dětském filmovém festivalu ve Zlíně. „V den pohřbu jsem měl bohužel natáčení. Nemohl jsem to rušit,“ vysvětlil Blesku Nový, který hraje profesora Kalinu v Ulici.

Objevuje se také jako Bachora v primáckém seriálu Krejzovi, kde si Postránecký před smrtí také zahrál. „Dvakrát jsme se potkali v seriálu Krejzovi. Věděli jsme o sobě,“ zdůraznil.

„Je smutné, že z komedie S tebou mě baví svět tam vlastně nikdo nebyl... Takové smutné náhlé věci se prostě nedají naplánovat,“ posteskl si Nový. 

Připomněl ale, že herečka Jana Šulcová byla v době pohřbu zdravotně indisponovaná a že herečky Eliška Balzerová a Zdena Studénková také měly pracovní povinnosti stejně jako on.

Témata: Pavel Nový Václav Postránecký