Hana Krampolová zase na JIPce! Co se děje?

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. května 2019 8:41

Známý bavič Jiří Krampol už musí propadat zoufalství. Jeho ženě Hance se po návratu z Tuniska, kde po dalším kolapsu skončila na přechodnou dobu na JIPce, opět přitížilo. Ortel českých lékařů je jasný!

Jiří Krampol přiznal pravdu. Podle informací Blesku leží jeho žena Hanka opět na jednotce intenzivní péče. „Hanička je bohužel v Nemocnici na Františku. Nejedla a její nechutenství trvá,“ sdělil Blesku populární herec a moderátor.

Původně přitom tvrdil, že jeho manželka šla do špitálu v doprovodu jedné ze svých kamarádek na běžné vyšetření. „Nevím o tom, že by se jí přitížilo,“ citoval jej Expres. Krampol se vyjádřil v tom smyslu, že šla na pokračování léčby nechutenství, která nebude krátká.

„Co z toho bude, to já nevím, ale určitě se bude léčit dlouhodobě, samozřejmě ne v nemocnici,“ nechal se slyšet pro Expres. Tato slova ale evidentně neplatí, jelikož se podle všech dostupných informací lékaři rozhodli, že si Hanku v nemocnici nechají. Není třeba dlouze připomínat, že to letos rozhodně není poprvé.

Nejprve strávila několik týdnů v jedné z pražských nemocnic. Když už to s ní začalo vypadat lépe, vyrazila s manželem na soustředění adeptů na Muže roku do Tuniska, kde se jí opět přitížilo. V obou případech se mluvilo o náhlých kolapsech, které jejího manžela pořádně vyděsily. Strachy bez sebe je známý bavič bezpochyby i nyní.

Přitom po návratu z Afriky Hanka říkala, že se cítí velmi odpočatá, podle Krampola spolu byli na večeři i na výletě, jeho žena pak sama vyrazila k holiči. „Byla doma naprosto v pohodě, absolutně nic jí nebylo,“ svěřil se Expresu. Zničehonic je ovšem zase všechno jinak.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol