Útěk z Brna? Gulaši má plán, jak se definitivně zbavit Erbové!

Vlaďka Erbová vyrazila se synem a Michalem Gulašim do ZOO 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. května 2019 14:23

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši dlouho sekat dobrotu nevydrželi. Už před pár měsíci byl jejich rozchod na spadnutí, tentokrát už jen málokdo věří, že by se mohli dát znovu dohromady. Zvlášť když má hokejista svůj plán.

V posledních dnech to opět vře mezi Vlaďkou Erbovou a jejím partnerem Michalem Gulašim. Brněnský hokejista se údajně už od uplynulého víkendu neobjevil doma, aniž by o sobě podal jakoukoliv zprávu. Zdroje z okolí páru dokonce mluví o definitivním konci vztahu.

„Dávala do novin, jak mají dokonalý vztah, ale je to jinak,“ říká zdroj eXtra.cz. „Tohle už je poněkolikáté, co odešel pryč. Byl pryč na tři noci, pak na týden a ona furt jede, jak mají dokonalý vztah,“ upřesnil informátor z blízkosti Erbové a Gulašiho.

Erbová se přitom nechala slyšet, že nechápe, na jakém základě se nyní spekuluje o rozchodu. „Já chodím normálně do práce a už mě to uráží. Nechci to řešit,“ vyjádřila se pro Prásk.tv. Není to přitom poprvé, kdy se o konci tohoto vztahu mluví, ve vzduchu visel už ve chvíli, kdy se provalila hokejistova nevěra.

Teď není důvod Gulašiho odchodu znám, ač indicie existují. „On by byl nejradši, kdyby jí ruply nervy a odešla sama. S ní není jednoduchý se rozejít,“ cituje eXtra.cz svůj zdroj, jehož slova by možná podepsal exmanžel Erbové, odsouzený fotbalista Tomáš Řepka, který před ní hokejistu na dálku varoval.

„Vše se bude řešit v létě a vyřeší se to do září, než začne školní rok,“ potvrdil informátor domněnky, které už dříve kolovaly. Vypadá to tedy, že stránky médií bude příběh Vlaďky Erbové a Michala Gulašiho plnit ještě pěkně dlouho.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši