Leoš Mareš prozradil, kdo z kapely Lucie je úplně mimo!

Leoš Mareš, Patrik Hezucký a členové Lucie

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. května 2019 13:40

Leoš Mareš přivítal ve své rozhlasové show všechny členy populární hudební skupiny Lucie, aby jim poskytl prostor představit novou píseň. Jeden z nich se ale v zákulisí totálně znemožnil, s čímž se známý moderátor pochlubil na sociální síti.

Moderátor Leoš Mareš dnes mimoděk prozradil, který ze čtyř členů legendární kapely Lucie je úplně mimo. Davida Kollera a spol. totiž s kolegou Patrikem Hezuckým přivítali v populární ranní show Evropy 2, kde si všichni společně příjemně popovídali. Po konci vysílání přišel jeden z hudebníků za Marešem a děly se věci.

„Při odchodu mně P.B.CH. (Petr Chovanec, baskytarista Lucie – pozn. red.) podává ruku a říká: ‚Díky za dnešní rozhovor a ať ti vyjdou ty Arény‛,“ popsal Mareš na Instagramu vtipnou scénku ze zákulisí.

P.B.CH. byl v tomhle případě úplně mimo, populární moderátor už má totiž trojici koncertů v pražské O2 aréně zdárně za sebou. Ten poslední se uskutečnil už předminulý víkend. Naopak Lucii čeká několik zajímavých vystoupení v dohledné době.

Na červen má kapela naplánovaný koncert v amfiteátru Lochotín v Plzni, který bude na dlouhou dobu posledním pod širým nebem. Na podzim pak Lucie vyrazí do menších hal po celém Česku, během této šňůry obrazí prakticky všechny kraje.

Na všech koncertech zazní nová skladba Než Tě rozkradou, která ovšem úplnou novinkou není. Vznikla totiž už během natáčení poslední desky EvoLucie a kapela ji hrála už během loňských vystoupení.

Témata: Leoš Mareš Lucie (hudební skupina)