Krásná Miss Švantnerová NAHÁ! Fotky i bez plavek z Egypta

Nikol Švantnerová (Česká Miss 2015) 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. května 2019 12:15 | Aktualizováno: 30. května 2019 2:58

Česká Miss roku 2015 ukázala své přednosti! Nikol Švantnerová vyrazila s přítelem, fotbalistou Patrikem Dresslerem za teplem! A domů poslala provokativní fotky v plavkách.. i bez nich!

Nikol a Patrik se před pár dny sbalili a vyrazili za sluníčkem a mořem do egyptského Letoviska Sharm El Sheikh. Už při odletu se fotbalista smál, že má o polovinu menší kufr než jeho drahá polovička! Jak se ale zdá, oběma by stačily jen plavky, počasí jím totiž přeje!

Na fotkách se tak pochlubili třeba tím, jak popíjejí u bazénu šampaňské, nebo jak se sluní na krásné a hlavně pusté pláži! „K našemu hotelu patří nádherná pláž s pozvolným vstupem do moře a tak jsme se dnes trochu vzdálili od beach baru a užíváme si klid a krásný výhled,“ pochvaluje si modelka.

Nikol využila toho, že jsou s Patrikem široko daleko jediní, kdo si tu užívá a shodila i vršek plavek! „Od rána až do večera nabitá energií na 100% a víte,že na ty klasický pózovačky v moři já moc nejsem,vždy musíme vymyslet něco jiného,“ smála se u fotky, na které shodila nejen horní část bikin, ale dokonce i pořádně vyšpulila zadek! Podívat se můžete v naší fotogalerii! 

Témata: Nikol Švantnerová (Česká Miss 2015) Egypt