Jak dnes vypadá Týnuš? Popálená kráska po 8 měsících ukázala CELOU TVÁŘ!

Třešničková, Týnuš 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. května 2019 10:54

Už více než osm měsíců uplynulo od doby, kdy byla youtuberka Týnuš Třešničková popálena při ohnivé show v jedné z tureckých restaurací. Od té doby se léčí v jedné z instanbulských nemocnic a její fanoušci si kladou jedinou otázku. Jak na tom ve skutečnosti je! Odpověď teď poskytla sama Týnuš!

Týnuš se pochlubila novým mobilem a po osmi měsících konečně zveřejnila příspěvek v instastories, ve kterém mluví ke svým fanouškům. Pochlubila se svými nehty i tím, co umí její nový mobil.

Na konci pak udělala něco naprosto nečekaného! Poprvé za osm měsíců náročné léčby sebrala odvahu a odhalila světu celou svou tvář! „Tak jsem se s váma chtěla ještě takhle osobně rozloučit,“ vysvětlila.

Až dosud zveřejnila několik fotek odhadující popálené ruce. Obličej už na instagramu také ukázala, popálenou část ale skryla rukou. Tentokrát ale ukázala úplně vše!

„Moc bych vám chtěla poděkovat za veškerou podporu, veškerý zprávy, který mi píšete, a vždycky mě to hrozně potěší,“ vzkázala fanouškům na videu youtuberka s úsměvem.

Třiadvacetiletá Týnuš byla na konci září 2018 vážně zraněna při ohňové show ve známé istanbulské restauraci Nusr-Et, kterou vlastní kuchař Nusret Gökçe celosvětově známý pod přezdívkou Salt Bae. Utrpěla popáleniny na třetině těla.

Témata: Týnuš Třešničková