PRVNÍ FOTO Šafářové s Plekancem. Reakce přišly okamžitě!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. května 2019 9:16 | Aktualizováno: 29. května 2019 13:53

Tenistka Lucie Šafářová po boku stále ještě ženatého Tomáše Plekance jen kvete! S hokejistou, který se rozvádí se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, se vydala do Paříže a tak nemohla nesdílet fotku s jednou z nejznámějších památek světa!

Lucie se pochlubila fotkami z nejromantičtějšího města na světě! Se svým partnerem Tomášem Plekancem vyrazila do Paříže a tak nemohou chybět ani fotky s Eiffelovkou!

Tenistka, která se právě loučí s kariérou sice francouzskou metropoli zná, protože zde nejednou hrála. Přesto ale přiznává, že Paříž ráda pokaždé ráda pořádně prozkoumá – i když je to už potisící!

Je vidět, že si to s Tomášem opravdu užívá, na první samostatné společné romantické fotce se oba usmívají. Někteří se dokonce podivují nad tím, jaký má Lucie na svého přítele vliv! „Musím říct, že až díky Vám zjišťuji, že se Tomáš umí i smát. Moc vám to sluší,“ pochválila je fanynka Michaela.

„Užívejte si to krásné město! Moc vám to spolu sluší,“ přidala se další fanynka. „Ať Vám to vydrží a gratulace k zakončení neuvěřitelně úspěšné tensové kariéry,“ popřála Lucii paní Jana.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Paříž