Gulaši je pryč a Erbová ztrácí nervy: Nechápe, co se děje!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 16:19 | Aktualizováno: 29. května 2019 18:29

Vlaďka Erbová ztrácí po nečekaném odchodu partnera Michala Gulašiho nervy. Hokejistu brněnské Komety údajně už několik dní neviděla a netuší, kde je. Sama přitom říká, že chodí normálně do práce a nechápe, co se děje.

Podle dostupných informací zmizeli modelce Vlaďce Erbové ze života naráz hned dva muži. Zatímco s nástupem exmanžela Tomáše Řepky do vězení počítala, odchod jejího současného partnera, hokejisty Michala Gulašiho, je čárou přes rozpočet.

Pokud je to tedy pravda, ačkoliv úplné překvapení by to nebylo. Podle informací Expresu to totiž mezi oběma znovu vře, Gulaši se o uplynulém víkendu vůbec neměl objevit doma, a to aniž by o sobě podal jakoukoliv zprávu. „Vůbec nevěděla, kde je a co se děje. Vypadá to na definitivní konec jejich vztahu,“ sdělil Expresu zdroj z okolí páru.

Erbová už letos jednou situaci zachraňovala za pět minut dvanáct, když se provalila hokejistova nevěra. Tehdy se k sobě s Gulašim vrátili a do médií vzkazovali, že určitě nebudou prát špinavé prádlo na veřejnosti. Vše si chtěli vyříkat v soukromí, ale zdá se, že se tato snaha minula účinkem. Za pouhé dva měsíce se totiž celá situace opakuje.

Ani teď si modelka a dvojnásobná maminka nechce nechat do ničeho mluvit. „Prosím vás, já se nechci k ničemu vyjadřovat,“ vyjádřila se Erbová pro Prásk.tv. Nakonec ale přece jen byla o poznání sdílnější.

„Nechápu, na základě čeho se spekuluje o rozchodu. Já chodím normálně do práce a už mě to uráží. Nechci to řešit,“ dodala. Podle informací serveru eXtra.cz se má situace mezi Erbovou a Gulašim vyjasnit v létě, kdy mají své spory definitivně vyřešit.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši