Už nemohla ani na pódium! Exmanželka Šípa Holanová šla pod kudlu!

Marcela Holanová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 15:04

Zdraví ji trápilo už loni, letos se tedy zpěvačka Marcela Holanová rozhodla potíže vyřešit jednou provždy. Bývalé ženě Karla Šípa totiž všudypřítomná bolest komplikovala i pěvecká vystoupení, a tak se rozhodla jít pod kudlu.

Sedmašedesátiletá zpěvačka Marcela Holanová má na červenec domluvený koncert ve slovenských Košicích a už teď je jasné, že na něm bude jako vyměněná. Během posledních vystoupení ji totiž provázely silné bolesti v kyčli, podle deníku Aha! musela několik koncertů i zrušit. To už ale nyní nehrozí.

V tichosti totiž zavítala do špitálu a podrobila se výměně kyčelního kloubu. Sama si přitom původně myslela, že bolest způsobuje pouhé natažené tříslo. Konečná diagnóza lékařů však byla výrazně odlišná.

Jsem ráda, že to mám za sebou,“ svěřila se deníku Aha! bývalá žena moderátora Karla Šípa, která zůstává v jedné z pražských nemocnic na rehabilitaci. „Doufám, že se znovu dostanu do formy, ale u pana profesora Pavla Dungla mám skvělou péči, takže věřím, že to bude brzy,“ pokračovala odhodlaně.

Přátelé jí přitom od výměny kloubu odrazovali, ale ona vidí celou věc jinak. „Většina lidí se bojí jít na podobnou operaci, ale já si nemám na co stěžovat. Není se čeho bát,“ nechala se slyšet s tím, že péče o ní je skvělá a přístup lékařů báječný. Všichni jí podle jejích slov moc pomohli.

Pod kudlu se každopádně nechce nikomu, zvlášť ženě, která za sebou nemá nejlepší období. „Mně ten rok 2018 nepřišel dobrý vůbec v ničem. Pracovně fajn, ale haprovalo mi zdraví a s barákem mám tolik starostí, že by to vydalo na knížku!“ postěžovala si před časem Holanová. Snad už se jí teď bude dařit lépe.

Témata: Marcela Holanová