Kdo vezl Řepku do „pekla“ za mříže? Řidič se přihlásil a je to šok!

Tomáš Řepka 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 13:38 | Aktualizováno: 28. května 2019 17:32

Když Tomáš Řepka včera krátce před druhou hodinou přijel do ruzyňské věznice, spoluvězni ho vítali v pekle. Fotbalista médiím nic neřekl, neprozradil ani, kdo jej za mříže přivezl. Dnes se ale řidič automobilu přihlásil.

Tomáš Řepka včera dorazil před brány ruzyňské věznice v černém mercedesu, o kterém nebylo jasné, kdo ho řídil. Ženou za volantem nebyla Kateřina Kristelová, ale Denisa Rohanová z České asociace povinných (ČAP), což je občanské sdružení zabývající se dluhovou problematikou. Bývalý úspěšný fotbalista ví o dluzích své.

Rohanová se rozhodla ukončit spekulace a vysvětlila, proč Řepku za mříže vezla. „Protože mě požádal o pomoc při řešení svých exekucí na výživné,“ sdělila Expresu. Podle ní se dlouholetý reprezentant zachoval velmi zodpovědně, jelikož udělal všechno proto, aby mu ve vězení nevznikl další dluh a jeho děti dostávaly výživné.

„Vzhledem k tomu, že jsme situaci řešili ještě včera před polednem a nesnáším hon na čarodějnice, vyhověla jsem jeho žádosti a odvezla ho,“ vysvětlila Rohanová, která prý nedá na první dojem z médií. Na odsouzeného fotbalistu si udělala vlastní názor. „Za mě je Tomáš Řepka člověk, který se postavil problému čelem. A věřte mi, že vše není, jak se zdá,“ tvrdí.

Zároveň potvrdila, že během Řepkova pobytu za mřížemi bude výživné placeno zvenčí. Logicky se nabízí varianta, že peníze uhradí jeho partnerka Kateřina Kristelová, Rohanová však prozradila, že neví, kdo bude plátcem. „Výživné bude za pana Řepku hrazeno řádně a včas, to je nejdůležitější informace. Kdo bude výživné hradit je čistě věcí pana Řepky,“ řekla Expresu.

Jak se vůbec střetly cesty prezidentky ČAP a odsouzeného fotbalisty? „Kontaktoval mě sám na doporučení jednoho ze svých známých, kterému jsem pomáhala. Lidí v takovéto situaci je bohužel tolik, že určitě nemám čas je vyhledávat,“ nechala se slyšet.

Témata: Tomáš Řepka