Berenika Kohoutová prozradila, co dělá na party! Bylo jí zle!

Berenika Kohoutová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 12:56

Jak se baví celebrity na všudypřítomných večírcích? Herečka Berenika Kohoutová si krátí čas opravdu neobvykle, až jí to inspirovalo k napsání pozoruhodné písničky, která před nedávnem vyšla.

Donedávna byla Berenika Kohoutová vnímána především jako herečka, poslední dobou však čím dál častěji vystrkuje růžky i jako zpěvačka. Na podzim plánuje vydání desky Holka roku, na kterou psal hudbu Jiří Burian a ona psala texty. První vlaštovkou je nedávno zveřejněný klip k písni Dělám stojky.

Inspirací k napsání textu byl reálný život herečky. Když se totiž nudí na party a nebaví ji mluvit s kamarády, začne se bavit po svém. „Potřebuju buď tancovat, anebo se projevovat jinak, třeba dělat stojky,“ řekla Právu.

„Dělám je vždycky o někoho, bez pomoci je nezvládnu. Zhoupnu se do stojky, vykopnu nohy a někdo mě za ně chytí,“ popisuje Kohoutová, která si takhle krátí čas na večírcích i v klubech. Ostatně hlavou dolů se zrodil i nápad vydat album.

„Zásadním člověkem pro mě je i Tonda Milata. Viděl mě asi před rokem v baru, když jsem tam ty stojky dělala,“ líčí herečka a zpěvačka, jak se spolu dali do řeči o natáčení alba s Burianem. Po šťastném setkání se spojila s hudebním vydavatelstvím, které píseň vydalo. Ještě však bylo třeba natočit klip, což pro Bereniku nebylo vůbec jednoduché.

Byl totiž vyroben speciální stroj, který jí s prováděním cviku pomáhal. „Po zhruba patnáctém otočení na stojkomatu mi bylo tak špatně, že jsem nedokázala stát na vlastních nohou, natož rukou. Byla jsem přikurtovaná na konstrukci a kluci se mnou točili kolem dokola. Do toho jsem musela říkat text, a to rozhodně ne s výrazem vypovídajícím, že nemám daleko ke zvracení,“ dodala Kohoutová.

Témata: Berenika Kohoutová